Vi er et lite byggfirma som har spesialisert oss innen oppføring, oppussing og rehabelitering av eksisterende boliger. Hovedtyngden av våre oppdrag er innenfor private boliger og leiligheter, men vi har også det offentlige, bedrifter og borettslag som kunder.

Er du på jakt etter kvalitet og trygghet for fagmessig utførelse, er det oss du skal kontakte! Vi samarbeider med dyktige fagarbeidere innenfor alle fag. Vi tar tak i din drøm fra prosjektering og idé til sluttførelse - og drømmen er blitt virkelig! Og vi vil alle sørge for at du som kunde vil få det sluttresultatet du ønsker og har krav på. Ingen jobber er for små, - kun noen få er for store!

Vi har alle nødvendige godkjenninger og er mesterbedrift, godkjent for ansvarsrett, våtromssertifisert, medlem av Norges Byggmester Forbund og Byggmesterforbundet Oslo. Bedriften er godkjent lærlingbedrift, og vår faglig leder er med i prøvenemda for utdanningsetaten i Oslo kommune - som sensor på svenneprøver (Eksamensarbeidene til nyutdannede tømrerlærlinger).

Vi holder oss jevnlig oppdatert med kursing og produktoppdateringer!

Byggmester Gjermunn Emmerhoff A/S
Neptunveien 25M, 0493 Oslo
Tlf: 90084686
E-post: gjermunn.emmerhoff@gmail.com